8 de març 2017

Dia de la dona 2017

Avui commemorem el dia de la dona treballadora i, des de RàdioBadia volem fer el nostre petit tribut a totes les dones, perquè tant de bo no calgués fixar aquest dia i que la societat sigues igualitària per a tot-hom.

Per fer-ho hem escollit un trosset del col·loqui que va donar l'Asha Miró a la nostra biblioteca Vicente Aleixandre el passat dia 21 de febrer, durant els actes de celebració de la Llengua materna.

Des del CNL de Badia del Vallès, vam rebre la invitació per assistir i allí vam ser. Durant les preguntes que els alumnes del CNL van fer, vam poder gravar un trosset en el que l'Asha ens parla de la seva germana, que viu a l'India i ens apropa a la realitat de la dona a aquell país.

Creiem que és un document interessant i adient a un dia com avui i volem agrair al CNL de Badia la seva invitació i a l'Asha per l'agradable tarda que ens va fer passar.

Bona diada a totes i a tots.



La sala es va quedar petita. La batllessa Eva Menor, persones de moltes entitats badienques i com no, els alumnes i professors del CNL de Badia del Vallès i la gent del club de lectura Entre Palabras, van compartir aquesta agradable estona, entre un munt més de ciutadans i ciutadanes que es van apropar a l'acte.

L'Asha va terminar signant els seus llibres i fent-se un munt de fotos amb tota la gent que es va acostar a l'entarimat.